joi, 7 aprilie 2016

Tot mai multe fete aleg sa lucreze in domeniul videochatului

Tot mai multe fete aleg sa lucreze in domeniul videochatului deoarece au auzit ca se castiga sume importante de bani. Insa este important de stiut ca videochatul este dedicat doar modelelor ambitioase, care isi iau munca in serios si nu considera domeniul ca fiind o joaca. Acesta este un loc de munca legal, ca toate celelalte, cu salariu fix si orar flexibil, stabilit in functie de prioritati. Asadar, fie ca esti studenta sau ai nevoie de timp liber pentru a efectua orice alta activitate, videochatul este o ocazie buna de a invata cum sa devii responsabila. Pe langa salariile ridicate, agentiile serioase de videochat ofera o multime de alte bonusuri foarte atragatoare.

Care sunt bonusurile de care pot beneficia?
In primul rand bonusul de angajare, care difera in functie de durata contractului ales. De asemenea, atunci cand recomanzi un model, poti primi cel putin 100 de dolari, iar atunci cand ti se stabileste un target si tu il indeplinesti, poti ajunge sa primesti un salariu chiar cu 1.000 de dolari mai mare.
Videochatul este un domeniu in care modelele pot schimba agentiile dintr-o varietate de motive, astfel ca cele care au vechime primesc un bonus mai mare in fiecare an. 

Chiar daca nu ai experienta pe aceasta piata, insa arati ca esti serioasa si iti dai interesul, atunci primesti 200 de dolari bonus. Nu trebuie omise nici tombolele si concursurile organizate de studiourile profesioniste, care ofera ocazional o multime de premii, de la articole vestimentare, la excursii, vouchere in oras, laptopuri, telefoane si multe altele.


Este important totusi sa alegi un studio important, deoarece acestea iti pot asigura traiul si venituri mai mari decat daca lucrezi in mod independent, in special datorita faptului ca ai ocazia de a te dezvolta si invata cum sa castigi in fiecare luna mai mult decat in luna precedenta.