sâmbătă, 11 iulie 2015

Consultatii oftalmologie la Doctor Acasa

In cadrul clinicii Doctor Acasa, Consultatiile de oftalmologie sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra de Dr. Chadorhanny Ehssan.

Pe partea de diagnosticare, sunt oferite urmatoarele servicii si operatiuni: Determinare dioptrii (corectie optica - prescriptie ochelari pentru aproape sau distanta), efectuare examen fundul de ochi, diagnosticul cataractei, diagnosticul glaucomului, masurare tensiune intraoculara, depistarea strabismului (la copii), Tratamentul bolilor oculare cum ar fi : conjuctivita, blefarita, blefaroconjunctivita, keratita, iridociclita, glaucom si cataracta.

Acest gen de consult implica urmatoarele proceduri medicale (proceduri realizate cu maxim simt de raspundere) -  consultarea fisei pacientului, daca este cazul, istoricul afectiunilor specifice sferei de oftalmologie dar si afectiunilor colaterale, antecedente heredo-colaterale (istoricul afectiunilor oftalmologice si generale similare in cadrul familiei), tratamentul, daca este cazul, pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni, toleranta la medicamente specifice, solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatat la pacien. 

Pentru mai multe detalii puteti viziona oricand aceasta pagina: click aici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu