sâmbătă, 11 februarie 2017

Cu ajutorul celor mai noi modele de stickere iti poti schimba complet aspectul locuintei


Decorarea propriei locuinte reprezinta o activitate care de cele mai multe ori implica nu numai costuri ridicate, ci si un disconfort semnificativ, motiv pentru care majoritatea persoanelor cauta modalitati prin care sa evite aceste dezavantaje. Astfel, acestia se orienteaza direct dupa modele noi de stickere care sa se aplice cu usurinta pe suprafata peretilor, aducand o atmosfera noua in fiecare incapere. In plus, costurile pentru acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, se aplica cu usurinta, rezista foarte bine in timp, insa si gama este una variata, pentru toate preferintele.



Pentru toate mediile

Preturile se calculeaza in functie de dimensiuni, insa nu depasesc cateva sute de lei nici cele pentru pereti intregi, insa clientii au chiar ocazia de a-si testa creativitatea, venind cu propriile idei de design care sa fie imprimate cu ajutorul unei imprimante speciale. Astfel, stickerele sunt ideale nu numai pentru dormitoare, ci si pentru livinguri, bucatarii, holuri sau chiar bai, iar pentru aplicarea lor nu este nevoie decat de putina dexteritate si rabdare.



Diferite avantaje

In plus, si durata de viata reprezinta un avantaj, deoarece acestea vor putea rezista in cele mai bune conditii timp de cativa ani, fara sa se dezlipeasca pe la colturi sau sa creeze probleme. Printre modele noi de stickere se numara cele cu motive florale, potrivite pentru toate incaperile, insa nu lipsesc nici mesajele motivationale, citatele celebre sau diferite peisaje. Asadar, aceasta varianta este mult mai practica pentru schimbarea atmosferei dintr-o incapere, deoarece alternativa este zugravirea, insa aceasta nu numai ca aduce costuri de cateva ori mai mari, insa este nevoie si de apelarea la specialisti, astfel ca intervine si pretul manoperei, fara a mai lua in calcul disconfortul.

Unde gasesc?

Pentru o gama foarte variata de stickere moderne pentru pereti,  oricine poate apela la Colantari Design, preturile fiind foarte bune, insa si produsele de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu