duminică, 8 iulie 2018

Cum sa gasesti orice job iti doresti


Piata muncii din Romania se afla intr-o continua expansiune, motiv pentru care oricine isi va putea gasi jobul preferat, optiunile fiind destul de variate in toate colturile tarii. Bineinteles, Bucurestiul sta cel mai bine din acest punct de vedere, iar cu ajutorul platformei Retaillium este mult mai usor sa dai peste cele mai noi anunturi. De exemplu, oricine poate apela la Retaillium in Voluntari pentru a vedea care sunt posibilitatile si pentru a profita de pe urma acestora.

Joburi in toate domeniile
Se gasesc locuri de munca in orice domeniu atat pentru cei mai bine pregatiti, cat si pentru cei fara experienta, eventual cei care abia au iesit de pe bancile facultatilor. In plus angajatorii sunt mult mai deschisi catre tineri, motiv pentru care merita sa vezi care sunt posibilitatile, iar pentru a avea sanse mari ar trebui sa aplici, in special, la joburile care se pliaza pe nivelul de cunostinte si gradul de experienta. Teoretic, un candidat ar trebui sa poata indeplini mai mult de 90% dintre cerintele impuse, motiv pentru care atunci cand indeplinesti cerintele merita sa aplici.

Multe aplicari pentru putine interviuri
Conform statisticilor, pentru a ajunge pe la 4, 5 interviuri ar trebui sa aplici la peste 20 de joburi, motiv pentru care pentru inceput trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa nu fii demoralizat atunci cand nu esti inca cautat. In schimb, pe parcurs lucrurile se vor schimba, iar in acest sens poti vedea care sunt trucurile prin care sa faci ca CV-ul sa fie cat mai atragator in ochii angajatorilor.
Lipsa experientei nu este un minus
De exemplu, chiar daca nu ai experienta, ai putea acoperi acest lucru prin evidentierea unor trasaturi sau abilitati care sa compenseze, asa ca pune pret pe principalele plusuri ale talii si organizeaza CV-ul intr-un mod cat mai creativ. De asemenea, acesta poate fi insotit de o scrisoare de intentie pentru a-ti creste sansele de a fi angajat si, din nou, sugestii in acest sens vei gasi online la doar cateva click-uri distanta.

Entuziasm si dedicare
Multi angajatori pot trece cu vederea lipsa experientei atunci cand vad entuziasmul, motiv pentru care orice interviu reprezinta un pas mai aproape de gasirea locului de munca preferat. Te poti interesa la prieteni si cunostine referitor la fiecare companie in parte pentru a vedea care sunt conditiile de lucru, iar cu ajutorul unor informatii din interior iti va fi mai usor sa te pregatesti pentru interviu si vei fi mult mai aproape de jobul respectiv.

Bineinteles, totul incepe cu platforma Retaillium in Voluntari, daca te intereseaza aceasta locatie, iar de aici tot ce trebuie sa faci este sa incepi cautarile, sa vezi care sunt posibilitatile si sa te pregatesti asa cum trebuie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu