joi, 5 martie 2020

Am gasit la cine sa imi fac orice fel de asigurare


Este primavara si ne apropiem cu pasi repezi de perioada cea mai asteptata a anului, vara! Perioada concediilor, perioada anului la care aproape fiecare dintre noi se gandeste la concediu.
Totodata, se observa ca in ultimii ani este mult mai ieftin un concediu in straintate decat in tara, si ne dam seama de acest lucru daca facem o comparatie fata de preturile din statiunile populare din Romania din perioada de varf a anului. Insa, din pacate, sunt putine persoane care calatoresc in strainatate si apeleaza in acelasi timp la o metoda de asigurare din punct de vedere medical pentru perioada in care nu sunt in tara.

Din pacate unii dintre noi merg considera ca lor nu li se poate intampla nimic rau, ca nu va aparea o problema majora de sanatate tocmai in strainatate, fix in perioada concediului. Insa, este suficient un simplu eveniment pentru ca orice interventie medicala de urgenta sa ajunga sa ne coste sume exorbitante atunci cand ne aflam in afara tarii, in special in tarile vest europene.

Din feririce exista o varianta buna, varianta unei asigurari medicale care poate fi chiar foarte ieftina si care poate fi incheiata fara sa fie nevoie sa pierdem timp din cauza birocratiei romanesti cu ajutorul pe care il ofera broker-ul de asigurari Fly Insurance.

Pentru a evita birocratia din Romania apeleaza la asigurarea medicala de calatorie de la FlyInsurance care poate fi incheiata in doar cateva minute, chiar si cu o zi inaintea plecarii in concediu.
Pe langa varianta asigurarii medicale de calatorie exista cardul european de sanatate, insa in comparatie cu acesta, asigurarea medicala de calatorie ofera numeroase avantaje. Primul avantaj pe care aceasta il ofera este faptul ca poate fi incheiata pentru concedii in intreaga lume, nu doar din Uniunea Europeana.

In alta ordine de idei, in functie de pachetul de asigurare pe care fiecare dintre noi il poate alege, pachetul unei polite va include o serie de evenimente care nu au legatura directa cu situatia medicala. Spre exemplu, agentii de la FlyInsurance iti pot oferi o asigurare medicala de calatorie care sa includa o prima pentru pierderea bagajelor, amanarea sau pierderea zborului din motive independente de tine si chiar pierderea sau furtul documentelor de identitate.

Asa cum mentionam anterior, asigurarea medicala de calatorie de la FlyInsurance este solutia optima si accesibila pentru persoanele care pleaca in concediu chiar si pentru cateva zile, pentru cei care vor sa fie asigurati inclusiv pentru evenimente non-medicale si vor sa calatoreasca in afara Uniunii Europene.

Acceseaza https://flyinsurance.ro, ia legatura cu unul dintre specialistii FlyInsurance si impreuna cu acesta alege cea mai potrivita polita de asigurare care sa corespunda nevoilor tale indiferent ca acestea sunt medicale sau non-medicale.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu