joi, 17 mai 2018

Trebuie sa prelungesti durata de viata a saltelei si lenjeriei


Tocmai ti-ai cumparat o lenjerie noua de pat care iti place foarte mult si ti-ai dorit sa reziste cat mai bine in timp? Atunci este clar ca ai nevoie de o husa care ajuta la protejarea lenjeriei, dar si a saltelei, totul pentru a te bucura de mai mult confort si un somn odihnitor in toate conditiile. Nu stii unde poti gasi cateva modele de huse? E foarte simplu, apelezi la CasaNewConcept, iar aici poti alege din 17 optiuni, atat pentru paturi de o persoana, cat si pentru doua persoane, iar pentru ca acesta este un magazin online, ajungi sa faci economii importante de timp.

Diverse culori
Paleta de culori este foarte vasta, astfel incat daca ai preferinte din acest punct de vedere, ai ocazia de a alege husele de pat albe, galbene, albastre, bleumarin, verzi, roz si nu numai, pentru ca acestea sa se potriveasca din toate punctele de vedere.

Calitate superioara
De asemenea, aceste huse sunt confectionate din bumbac, ceea ce presupune ca aduc tot confortul necesar si alaturi de lenjerii si saltele alcatuiesc un pachet complet pentru un somn cu adevarat odihnitor. Bumbacul este un material ideal din toate punctele de vedere intrucat este foarte placut la atingere, permite respiratia pielii si absoarbe umezeala, motiv pentru care se dovedeste a fi potrivit in orice sezon, atat in cele mai calduroase luni ale anului, cat si in cadrul celor mai racoroase.

Intretinere rapida
Fiind un material de calitate, bumbacul se intretine cu usurinta, astfel incat regulile din acest punct de vedere sunt foarte simple si nimeni nu trebuie sa isi faca griji pentru ca la spalare este nevoie doar de evitarea detergentilor de o calitate inferioara, a inalbitorilor, iar masina de spalat trebuie setata la 30 de grade pentru a nu deteriora fibrele. In plus, avand un elastic, husele se prind foarte bine de saltea si nu se misca din pozitia lor pentru a fi deranjante, motiv pentru care nici nu este nevoie sa fie calcate.

Preturi bune
Cine este interesat de modele de huse gaseste la CasaNewConcept tot ce isi doreste, iar tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care oricine isi va permite achizitionarea unui nou produs. Husele de saltea pentru doua persoane sunt disponibile in 17 modele si costa numai 69 de lei, pe cand pentru o singura persoana se gasesc 12 modele, iar pretul acestora este de 64 de lei. In acelasi timp, CasaNewConcept aduce si o multime de surprize clientilor, incepand de la transport gratuit prin curier pentru comenzile in valoare de minim 399 de lei. Totusi, nu trebuie omisa nici oferta 1+1 gratis, care presupune ca la achizitionarea unei lenjerii din aceasta categorie, clientii vor primi inca una gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu