sâmbătă, 5 mai 2018

Cat de daunatoare sunt insectele in timpul verii


Odata ce furnicile isi gasesc calea catre interiorul unui spatiu, cel mai probabil nu vor pleca de la sine, motiv pentru care va fi nevoie de apelearea la serviciul dezinsectie furnici. Cu siguranta multe persoane incearca sa remedieze problema pe cont propriu, insa rareori aceasta este atat de simpla pe cat pare la prima vedere.

Furnicile pot migra catre diferite spatii din mai multe motive, insa de putine ori sunt in cautarea hranei, ci pur si simplu se decid asupra unui anumit loc pentru dezvoltarea coloniei, cautand diferite modalitati prin care sa isi usureze viata. Chiar daca prezenta lor nu este atat de periculoasa ca in cazul altor tipuri de insecte, furnicile tot aduce prejudicii la nivelul articolelor de mobilier, al podelei, peretilor si nu numai, fiind importanta indepartarea lor.

Prevenirea este mai simpla
Din pacate, prevenirea furnicilor nu este la fel de simpla ca in cazul altor insecte intrucat acestea nu sunt atrase de mediile insalubre, insa este de preferat ca orice spatiu sa fie pastrat in cele mai bune conditii si sa se foloseasca dezinfectanti, care sa elimine mirosurile. Totusi, se recomanda eliminarea oricarei posibile surse de hrana, iar mediile umede trebuie evitate cu desavarsire. Alimentele trebuie sa fie depozitate in spatii corespunzatoare, ferite, iar resturile sa fie aruncate cat mai repede cu putinta pentru a nu reprezenta o atractie. In schimb, nu exista alte tehnici prin care furnicile sa se tina la distanta, astfel ca prezenta lor poate fi identificata oricand.

Doar cei mai buni specialisti
Din comert pot fi procurate nenumarate produse impotriva a diferite specii de insecte, inclusiv impotriva furnicilor, iar acestea pot fi folosite, insa sunt rare cazurile in care acestea sunt cu adevarat eficiente, motiv pentru care se recomanda apelarea la specialisti. Acestia din urma dispun de cunostintele necesare, echipamentul adecvat si de cele mai potrivite substante pentru a se putea adapta la fiecare situatie in parte. Serviciul de dezinsectie furnici este accesibil pentru toate buzunarele si se pot face chiar economii intrucat nu mai e necesara aruncarea banilor pentru produsele din comert. Cele pe care le folosesc specialistii nu sunt accesibile persoanelor fizice, avand concentratii mai ridicate, ceea ce presupune o eficienta superioara.

In orice spatiu
Furnicile pot aparea in orice spatiu, fie de la propria locuinta, pana la scarile de bloc, subsoluri, mijloace de transport in comun, sedii de firma, centre comerciale, institutii, curti, gradini, livezi si nu numai, motiv pentru care prezenta lor nu ar trebui sa reprezinte o surpriza.
Asadar, de ce sa arunci banii pe fereastra si sa incerci sa elimini prezenta furnicilor pe cont propriu cand e mult mai simplu, mai comod si foarte accesibil sa apelezi la serviciul de dezinsectie furnici disponibil la Pest Control?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu