luni, 11 iunie 2018

Asa ai parte de mai multa eficienta in locuinta


Probabil ca si tu ai observat ca piata imobiliara se afla intr-o continua expansiune, iar pe orice petic de pamant liber rasare cate o noua constructie. Astfel, intregul domenu are de castigat, intrucat aceste cladiri trebuie sa fie finisate cu produsele adecvate, iar una dintre cele mai importante etape este reprezentata de alegerea tamplariei. Aici optiunile sunt foarte variate, dar la DHN le gasesti pe cele mai bune si niciodata nu se va da gres cu geamurile triple, care promit nenumarate avantaje.

Multi proprietari de locuinte se pot confrunta cu diferite probleme, incepand de la pierderile de caldura, pana la zgomotele deranjante care vin din exterior, iar toate acestea pot fi evitate prin simpla alegere a unor ferestre de calitate. Asadar, geamul triplu este considerat superior celui termopan, iar dupa cum anunta si numele, acesta presupune folosirea a trei foi diferite de sticla, care sunt lipite intre ele prin intermediul unor baghete confectionate din aluminiu. Pe aceasta cale, cine le va alege se va bucura de cateva plusuri considerabile, astfel ca impreuna vom descoperi cele mai importante avantaje.

Securitate suplimentara
Avand in vedere rezistenta acestor ferestre odata ce sunt instalate intr-o locuinta vor duce la cresterea considerabila a securitatii intrucat ferestrele reprezinta caile de acces preferate ale musafirilor nepoftiti, care pe aceasta cale vor fi tinuti la distanta.

Fara zgomote
De asemenea, geamul triplu este ideal intrucat aduce mai multa intimitatea prin acoperirea zgomotelor din exterior care ne pot da mari batai de cap si au capacitatea de a estompa sunetele chiar si cu pana la 35 db.

Eficienta energetica
Totusi, poate ca unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de eficienta energetica intrucat este mai usor sa se obtina temperaturile preferate in cursul verii, care sa fie mentinute, totul la un cost minim. In acelasi timp, avantajul poate fi resimtit si in cursul verii atunci cand aparatele de aer conditionat depun mai putin efort pentru a raci o incapere, ceea ce se traduce prin economii considerabile la facturi.

Fara condens
Cine alege tamplarie cu geam triplu de la DHN se va bucura si de faptul ca acestea tin la distanta condensul, motiv pentru care diferentele de temperatura din exterior si interior nu vor reprezenta o problema. Condensul duce la favorizarea aparitiei mucegaiului pe tamplarie si pe pereti, iar acesta poate fi foarte periculos pentru sanatate, motiv pentru care este esentiala indepartarea sa.
Nu in ultimul rand, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar acestea se vor calcula in functie de fiecare proiect in parte. Bineinteles, tarifele sunt mai ridicate decat in cazul termopanului obisnuit, insa pe termen lung investitia se va amortiza prin economiile aduse datorita eficientei energetice, asa ca poti lua oricand in calcul aceasta optiune.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu