joi, 21 iunie 2018

Pilotele de calitate chiar pot face diferenta


Ne petrecem aproximativ o treime din viata noastra dormimd, asa ca este logic sa investesti intr-o pilota care te va mentine cald si confortabil pentru a asigura ca noptile fara somn sunt mentinute la un nivel minim. Exista o multime de pilote din care poti alege, cu optiuni in ceea ce priveste marimea, culoarea sau umplutura. In categoria de pilote la Visepufoase vei putea gasi pilote din bumbac, pilote din lana, cu umplutura din puf de gasca si nu numai, iar o pilota bine aleasa te va mentine confortabil in lumea viselor in timpul noptilor reci de iarn, dar nu va fi excesiv de calduroasa sau grea pe timpul verii.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cumperi o pilota?
Cumpararea unei pilote de calitate este o investitie excelenta insa exista multe lucruri de luat in considerare, cum ar fi daca doresti o umplutura naturala sau sintetica, sau cat de izolanta sau respirabila doresti sa fie pilota. Prin aflarea diferitelor optiuni, vei putea alege o pilota perfecta pentru nevoile tale, iar tipurile de umpluturi naturale includ pene de gasca si de rata, matase si lana.

Alege o pilota cu umplutura naturala pentru o izolare termica excelenta
Umpluturile naturale, cum ar fi cele din pene de gasca, asigura o buna izolare si mentinerea caldurii. De asemenea, lasa umezeala sa evadeze, creand o pilota moale si respirabila. Poti descoperi aceste pilote la Visepufoase din puf de gasca 100%, fiind renumite pentru senzatia de confort pe care o ofera. Pilotele sunt calduroase si delicate, astfel ca noptile friguroase nu au nicio sansa in fata ta.

Puful de gasca este preferat pentru ca este distribuit egal in interiorul pilotei, iar astfel nu sunt sanse ca acesta sa se ingramadeasca si sa se cocoloseasca doar in unele parti ale pilotei. In cazul in care doresti o pilota capabila sa te ajute la reglarea temperaturii alege o pilota din lana. Ca umplutura naturala, lana este foarte respirabila. Este o alegere ideala daca doriti o plapuma care va izoleaza in timp ce evaporati si umiditatea. In plus, lana are caracteristici ce o fac rezistenta la foc, facand somnul tau chiar mai sigur pe timpul iernii.

Optiuni de pilote pentru cei care sufera de alergii
In cazul celor care sufera de alergii dar care isi doresc o pilota de calitate, exista optiunea pilotelor cu umplutura antialergica. Alegeti o umplutura sintetica pentru o optiune usoara si accesibila. Daca sunteti alergic la pene, umpluturile sintetice sunt o alegere excelenta. Sunt mai ieftine decat pilotele cu umplutura naturala si sunt foarte usoare. Acestea sunt de obicei facute fie din fibre tubulare, sau din microfibre. Pe langa pret, un alt avantaj al pilotelor sintetice este ca pot fi spalate mult mai des decat pilotele cu umplutura naturala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu