marți, 20 august 2019

Stiu la cine sa apelez cand trebuie sa ma ocup de o inmormantare


Serviciile funerare, un subiect atat de delicat pentru multi dintre noi sunt de fapt o necesitate pentru toti cei care trec prin momente dificile precum pierderea unei persoane dragi. Pentru ca am inteles nevoia familiilor indoliate, de ajutor specializat, echipa de la Casa funerara Luca vine in sprijinul clientilor oferind atat servicii funerare in titan, cat si in orice alta zona din Bucuresti, judetul Ilfov sau orice alta localitate din Romania. Serviciile funerare sunt complete, iar echipa este disponibila non stop, la orice ora din zi sau din noaptea pentru ca un deces este un eveniment ce nu poate fi planificat ca ora sau zi.

Casa funerara Luca dispune de o gama larga de servicii funerare, de la pachete funerare diverse pana la sicrie din diferite esente, coroane si jerbe, transport, dar si alte accesorii necesare evenimentului funerar. Pachetele sunt concepute astfel incat sa poata raspunda tuturor clientilor, avand preturi accesibile, dar care se si pot personaliza in functie de cerintele familiei.
Prin serviciile funerare non stop puse la dispozitia clientilor, li se da posibilitatea familiilor indoliate de a contacta firma cu scopul de a alege impreuna serviciile care se potrivesc in functie de situatie si de posibilitatile financiare.

In functie de localitate se beneficiaza de servicii profesionale de transport funerar. In cazul in care este nevoie firma a pus la dispozitia familiilor serviciul de repatriere in ceea ce priveste organizarea transportului, cat si transportul in sine.

Profesionistii de la firma funerara va stau la dispozitie cu consultanta gratuita privind alegerea unui sicriu corespunzator, dar si a accesoriilor funerare diverse, a florilor. Portofoliul firmei include servicii si pompe funebre atat pentru inmormantari, cat si pentru organizarea de parastase. Firma ia toate masurile pentru ca totul sa decurga conform cu planul de inmormantare si va intervena ori de cate ori apare ceva neprevazut cu solutii profesionale, pentru a nu decala programul.

Firma funerara ofera servicii si in ceea ce priveste documentatia pe care o impune procesul funerar in diversele lui etape. Echipa se va ocupa de eliberarea certificatelor si a actelor pe care le impune legea si fara de care funerariile nu pot continua.

Casa funerara Luca va ofera servicii de consultanta, recomandari si sugestii pentru ca totul sa decurga natural si in raport cu cerintele dumneavoastra. Un real ajutor in organizarea evenimentului il are si experienta acumulata de-a lungul timpului.

Pe site-ul Casei funerare Luca veti gasi intregul portofoliu de servicii si pompe funebre, disponibile la costuri ce respecta un echilibru al raportului pret calitate, astfel incat procesul funerar sa fie unul plin de respect si demnitate pentru sufletul adormit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu