miercuri, 25 aprilie 2018

Planuieste cea mai speciala vacanta si descopera Antarctica



Probabil ca sunt putine persoane dispuse sa descopere cel de-al saptelea continent, Antarctica, insa cei care isi doresc sa o faca pot afla mai multe detalii despre oferta CruiseHub. Acesta reprezinta cel mai grozav mijloc de a calatori intrucat aduce mult confort si duce tot timpul catre locuri noi, fara a mai avea grija continua a transportului, cazarii si bagajelor. Totodata, aceasta este o ocazie unica pentru a ajunge in locuri greu accesibile si in care putini s-ar aventura, costurile fiind foarte accesibile si difera in functie de pachetele alese.

Perioada ideala a anului
Vara in Antarctica incepe in luna decembrie si tine trei luni, pana in martie, cand cerul este albastru, iar temperaturile ceva mai prietenoase, astfel ca aceasta este considerata cea mai potrivita si cea mai frumoasa perioada in care sa se organizeze o vacanta aici. Itinerariile sunt bine alcatuite, astfel incat sa fie cat mai variate, iar acestea includ intotdeauna peisaje splendide, alcatuite din ape statatoare si aisberguri. In zilele insorite pot fi admirate sculpturi inalte din gheata, iar cerul curat se reflecta in apa, oferind un spectacol natural deosebit, pe cand albatrosii isi extind aripile pana la 3 metri si puncteaza cerul, in timp ce focile par ca se relaxeaza la soare pe gheata plutitoare.

Diferite activitati si atractii
Pasionatii de sport au posibilitatea de a participa la un maraton, precum cel organizat pe insula Regele George, pe cand cei mai putin curajosi se pot orienta catre vizitarea muzeului Portului Lockroy, de unde sa fie cumparata o vedere care, cu siguranta, va reprezenta o aminitire unica. O alta idee este aceea de explorare a portului Paradise, unde turistii au ocazia de a admira imprejurimile si chiar de a se juca cu pinguinii si cu toate ca acestia nu sunt obisnuiti cu oamenii, nici nu se sperie. Alte animale care pot fi vazute in acest port sunt focile care sunt blande si nu sunt deranjate de prezenta oamenilor.

Excursii cu elicopterul
In schimb, cei care se intereseaza de detalii despre oferta CruiseHub si aleg o croaziera pana aici trebuie sa includa pe planul de activitati si o plimbare cu elicopterul care va duce catre cele mai grozave locuri, deasupra coloniilor de pinguini si printre albatrosi. De asemenea, chiar daca putine persoane s-ar astepta ca in Antarctica sa se regaseasca un punct de observare, in realitate exista, iar acesta este ideal pentru cei care isi doresc sa admire in detaliu frumusetea acestui continent, astfel ca in zilele senine se poate vedea chiar si muntele Erebus, inalt de 3.794 metri. Nu in ultimul rand, cine ajunge aici poate sa programeze si o excursie cu elicopterul la Polul Sud, aceasta fiind o activitate unica, cu care putine persoane se pot mandri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu