vineri, 5 octombrie 2018

Am cumparat un cadou inedit pentru copilul meu


Daca iti doresti sa faci o schimbare in dormitor insa nu dispui de fonduri ridicate in acest sens trebuie sa stii ca nici nu este nevoie intrucat exista cateva detalii mici care pot face diferenta. Asadar, nu trebuie sa schimbi covorul sau tablourile, ci este de ajuns sa alegi o alta lenjerie de pat care sa aduca atmosfera pe care o doresti. Bineinteles, optiunile sunt foarte variate, insa daca nu stii ce sa alegi poti sa vezi modele aici, intrucat Casanewconcept reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta.

In orice dormitor
Daca esti in cautarea unor solutii ideale pentru orice dormitor le vei gasi aici, pentru ca unele modele sunt ideale pentru adulti si adolescenti, iar cum copiii sunt ceva mai pretentiosi, Casanewconcept a pregatit ceva grozav: lenjerii fosforescente, asa ca poti sa vezi modele aici.

O optiune grozava
Cu alte cuvinte, aceasta este o optiune grozava care merita luata in calcul si nici nu trebuie sa ai griji referitor la marimi, intrucat acestea sunt standard, ceea ce presupune ca vei gasi modele pentru paturile cele mai mici, pentru cele de dimensiuni medii sau king size, iar Casanewconcept reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta.

Cele mai bune materiale
Lenjeriile de pat fosforescente sunt confectionate din bumbac, ceea ce asigura din start mai multe plusuri, pe langa aspectul grozav si confortul necesar in toate conditiile, astfel ca acestea asigura o lunga durata de viata in toate cazurile si sunt usor de intretinut. Bineinteles, partea estetica este la fel de important, iar lenjeriile stau foarte bine la acest capitol, asa ca poti sa vezi modele aici.

Intretinere simpla
Nu ai grija intretinerii, iar regulile in acest sens sunt specificate direct pe ambalaj, asa ca ar trebui sa tii cont de faptul ca nu este nevoie ca acestea sa fie spalate cu inalbitori, iar masina de spalat trebuie setata la cel mult 30 de grade pentru a nu deteriora fibrele. Totodata, este permisa folosirea fierului de calcat, dar la 110 grade pentru ca imprimeurile sa nu aiba de suferit.

Platesti mai putin
Un mare avantaj este acela ca platesti mai putin pentru aceste produse atunci cand apelezi la Casanewconcept, unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si ai la dispozitie diferite oferte de pe urma carora poti profita, iar atunci cand valoarea comenzii depaseste 399 de lei nici nu mai platesti transportul, care este din partea casei.

Cumpara rapid
Asadar, acesta este un magazin online bine dotat si pus la punct, asa ca ajungi sa faci economii considerabile de timp de fiecare data cand vrei sa cumperi de aici si te bucuri de mai mult confort, pentru ca poti plasa o comanda de oriunde ai acces la internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu