joi, 25 octombrie 2018

Imi plac hainele de la brandurile renumite


O jacheta bine croita poate constitui fara indoiala unul din elementele cheie in garderoba oricui, precum si unul din cele mai versatile articole de imbracaminte. O piesa vestimentara nelipsita in anotimpul rece, jacheta are ca trasarura caracteristica abilitatea de a fi adaptata oricarei personalitati si tuturor imprejurarilor. Desi in materie de stil, putem observa doua mari directii, si anume cea sport si cea eleganta, odata cu expansiunea modei si diversificarea creatiilor vestimentare au aparut modele mult mai deosebite, diferite prin croi, materialele si imprimeurile utilizate.

Cu timpul jachetele au devenit nu doar un obiect vestimentar strict cu rol practic ci un adevarat manifest in domeniul modei, datorita noi directii abordate in designul acestora. Jacheta Dsquared se incadreaza fara indoiala acestui tipar, brandul insusi fiind recunoscut pentru modelele sale avangardiste, cu influente diverse prezente in cadrul fiecarei colectii.

Istoria jachetei Dsquared
Un brand cu vechime, Dsquared isi lanseaza prima colectie sub semnatura fratilor Dean si Dan Caten in 1995, aceasta fiind primita cu entuziasm in lumea modei. Odata cu trecerea anilor, acesta primeste din ce in ce mai multa recunoastere, permitand designerilor sa isi extinda colectiile de dama si de barbati. In 2007, odata cu deschiderea primului magazin fizic, articole din ce in ce mai accesibile au inceput sa isi faca simtita prezenta in colectiile acestora.

Astfel, inca de la primele defilari de moda, jacheta Dsquared a ocupat in loc central in colectiile prezentate, fie ca vorbim de cele de dama sau cele de barbati. Piesele vestimentare Dsquared au cunoscut pe parcursul anilor o diversificare tot mai mare, abordand stiluri eclectic, variind de la siluete androgine si croiuri de inspiratie masculina ale jachetelor la modele feminine, cambrate pe talie. In prezent, colectiile Dsquared reunesc o multitudine de influente, punand la dispozitia clientelor o varietate ce porneste de la siluete casual sport ajungand pana la modele elegante, cu drapaje sau volane. 

Comanda articole exclusiviste cu doar câteva apasari de buton
Cu siguranta una din trasaturile definitorii ale unui brand de top este exclusivitatea garantata de acesta pentru modelele create. Deoarece in prezent nu exista magazine fizice decât intr-un numar mic de tari, o alternativa la indemana oricui doreste sa se bucure de aceste articole vestimentare inedite sunt magazinele online, alegere preferata si de creatorii de moda pentru ca reprezinta o piata de desfacere avantajoasa atât pentru clienti cat si pentru dezvoltatori.

Fashion Victim pune la dispozitie propria selectie de jachete din care puteti alege si comanda modelul favorit, care mai apoi urmează a fi livrat la adresa dumneavoastră in cel mai scurt timp. De asemenea, daca produsul ales nu va este pe plac din varii motive, acesta poate fi inapoiat conform politicii de returnare disponibila spre a fi consultata in cadrul magazinului online Fashion Days.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu